Over het ontwikkelpunt

Een positiever, bewuster en leuker bestaan creëren voor mensen die professioneel willen groeien

Het ontwikkelpunt is een training- en coaching bureau dat no-nonsens begeleiding biedt bij professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven dat je beter presteert en lekkerder in je vel zit als je je talenten optimaal kunt benutten. Bij het Ontwikkelpunt draait het daarom om jezelf. Jouw eigen ‘IK’ staat bij ons centraal. Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat jij de doelen behaalt die jij voor ogen hebt en daar helpen we je graag bij. Dit doen we in de vorm van het geven van trainingen en coachtrajecten.

Door deze trainingen en coachtrajecten maken we mensen op een positieve manier bewust van hun eigen gedrag en welk aandeel zij hebben in de situatie waar zij zich op dit moment in bevinden. We bieden inzichten, technieken en gedragsalternatieven aan en we zijn actief betrokken bij het behalen van de doelen van onze deelnemers.

We werken vanuit een bewust oplossingsgerichte aanpak. Deze aanpak gaat uit van wat een deelnemer wilt bereiken en hij zet stappen richting zijn doel vanuit de kwaliteiten die al aanwezig zijn. We werken met processen die er voor zorgen dat onbewuste gedragspatronen zichtbaar en tastbaar worden. De gedragspatronen die helpen richting het doel worden versterkt en de focus wordt gelegd op de kwaliteiten van de deelnemer. Deze kwaliteiten worden ingezet om het doel te behalen.

Wij gaan uit van de kracht van onze deelnemers en we werken met de doelen die zelf door de deelnemers worden ingebracht. Niet meer en niet minder. Dit past bij onze positieve focus en no-nonsense benadering.