Voor jou

Het Ontwikkelpunt is er voor jou en je persoonlijke ontwikkeling. Door middel van op maat gemaakte coach – en  trainingstrajecten ga je samen met je coach/trainer aan de slag en werk je aan het verdiepen van je zelfinzicht.

Een coach maakt je door middel van verschillende technieken bewust van je gedrag. Je krijgt meer zelfinzicht doordat je je gedrag en het effect ervan beter leert kennen. Daardoor krijg je vat op je eigen ontwikkeling en kun je daarna de stappen maken die je nodig hebt.

Een training heeft als doel om vaardigheden aan te leren. Een vaardigheid kan bijvoorbeeld zijn: het leren geven en ontvangen van feedback. Na een training van Het Ontwikkelpunt heb je de tools om ander gedrag in te zetten in de situatie waarin jij het nodig hebt.

Bij Het Ontwikkelpunt gebruiken coaches verschillende methodes, zoals oplossingsgericht werken, NLP en persoonlijk leiderschap. Vanuit de situatie waar je in zit, ga je samen met de coach aan de slag. Wij geloven erin dat als je in je kracht staat, alles kunt bereiken wat je maar wilt. Daarnaast is positiviteit in denken één van de kernwoorden uit de visie van Het Ontwikkelpunt.