Over het ontwikkelpunt

Een positiever, bewuster en leuker bestaan creëren voor mensen die professioneel willen groeien

Het ontwikkelpunt is een training- en coaching bureau dat no-nonsens begeleiding biedt bij professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven dat je beter presteert en lekkerder in je vel zit als je je talenten optimaal kunt benutten. Bij het Ontwikkelpunt draait het daarom om jezelf. Jouw eigen ‘IK’ staat bij ons centraal. Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat jij de doelen behaalt die jij voor ogen hebt en daar helpen we je graag bij. Dit doen we in de vorm van het geven van trainingen en coachtrajecten.

Door deze trainingen en coachtrajecten maken we mensen op een positieve manier bewust van hun eigen gedrag en welk aandeel zij hebben in de situatie waar zij zich op dit moment in bevinden. We bieden inzichten, technieken en gedragsalternatieven aan en we zijn actief betrokken bij het behalen van de doelen van onze deelnemers.

We werken vanuit een bewust oplossingsgerichte aanpak. Deze aanpak gaat uit van wat een deelnemer wilt bereiken en hij zet stappen richting zijn doel vanuit de kwaliteiten die al aanwezig zijn. We werken met processen die er voor zorgen dat onbewuste gedragspatronen zichtbaar en tastbaar worden. De gedragspatronen die helpen richting het doel worden versterkt en de focus wordt gelegd op de kwaliteiten van de deelnemer. Deze kwaliteiten worden ingezet om het doel te behalen.

Wij gaan uit van de kracht van onze deelnemers en we werken met de doelen die zelf door de deelnemers worden ingebracht. Niet meer en niet minder. Dit past bij onze positieve focus en no-nonsense benadering.

rens en marianne training en coaching
alex slavenburg jennie prins anthony sinke

Annelies van der Maarl

Rens vormt samen met Marianne een gouden team. Bij een ontwikkeltraject voor onze expeditie-medewerkers hebben zij een feedbacktraining en conflicthantering gegeven, waarbij zij niet schuwden om het team een spiegel voor te houden, maar ook naast hen stonden om te laten zien hoe het anders kan.
Ik beveel het Ontwikkelpunt van harte aan.

Annelies van der Maarl

Senior P&O adviseur bij Koppert Biological systems

Francis Neslo

De sessies bij Marianne brachten mij elke keer weer baanbrekende inzichten waar ik mee verder kon! Ik zou het iedereen aanbevelen ‘het werk’ aan zichzelf te doen dat nodig is te excelleren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Francis. E. Q Neslo

Serialpreneur & passionate mother

Mirjam Dolislager

Marianne is een geweldige coach die je helpt met het ontwikkelen van je betere ik, zonder jezelf uit het oog te verliezen. De sessies met haar waren / zijn zeer prettig met een duidelijke doelstelling. Zij weet op een aangename manier ook minder prettige onderwerpen aan te snijden. Kortom ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Mirjam Dolislager

Sales Marketing specialist

Martijn van de Waarsenburg

Na een beperkte probleemomschrijving wist Rens exact de vinger op de zere plek te leggen en een passend programma voor te leggen. Zijn kennis en enthousiasme tijdens de training zorgden voor de rest. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat, mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Martijn van de Waarsenburg

Global Supply Chain Manager at Koppert Biological Systems

David Witte

Met beide benen op de grond, zo heb ik Rens leren kennen. Hij laat je ervaren wat je zegt en wat je doet. Door de afwisselende oefeningen kreeg ik inzicht en energie. Rens luistert, is toegankelijk en oplossingsgericht.

David Witte

Operationeel directeur | Record Brandbeveiliging B.V.