Hieronder staat hoe anderen ons hebben ervaren bij de trainingen en coaching.

Met beide benen op de grond, zo heb ik Rens leren kennen. Hij laat je ervaren wat je zegt en wat je doet. Door de afwisselende oefeningen kreeg ik inzicht en energie. Rens luistert, is toegankelijk en oplossingsgericht.

David Witte

Operationeel directeur | Record Brandbeveiliging B.V.

Na een beperkte probleemomschrijving wist Rens exact de vinger op de zere plek te leggen en een passend programma voor te leggen. Zijn kennis en enthousiasme tijdens de training zorgden voor de rest. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat, mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Martijn van de Waarsenburg

Global Supply Chain Manager at Koppert Biological Systems

Wij(ANSUL Solutions) hebben een zeer interessante training van Rens gehad. Door de training hebben we meer inzicht gekregen in ons eigen profiel en dat van het team, en zijn de ontwikkel punten boven tafel gekomen. Hier gaan we mee aan het werk. Bedankt Rens.

Jan de Bruin

Sr. Adviseur Special Hazards, ANSUL Solutions BV

Ik heb Rens Linders van het Ontwikkelpunt ervaren als een enthousiaste procesbegeleider tijdens de training Train de Trainer die ik bij hem heb mogen volgen. Hij heeft het vermogen de juiste werkvormen en toon in te zetten die aansluiten bij de doelgroep en ontwikkelpunten van de deelnemers. Hierdoor heb ik de training als  inspirerend, leerzaam, ontspannend en plezierig ervaren.

Suzanne Koster

Coördinator en trainer Persoonlijke Vaardigheden, Rotterdam Academy/Hogeschool Rotterdam

Rens is iemand die als gids met rust, zekerheid en veel warmte je begeleid bij NLP-processen. Hij heeft aandacht voor de persoon, maakt goed verbinding en voelt zaken perfect aan. Daarnaast zorgt hij voor een goede ontspanning c.q. ontlading en kan hij met een combinatie van humor en professionaliteit assisteren bij het komen tot mooie resultaten.

Alex Slavenburg

Enthousiaste trainers die vol passie het team op een leuke manier begeleiden.

Moria Dekker

Manager Klantenservice pensioen, Nationale Nederlanden

Marianne is een geweldige coach die je helpt met het ontwikkelen van je betere ik, zonder jezelf uit het oog te verliezen. De sessies met haar waren / zijn zeer prettig met een duidelijke doelstelling. Zij weet op een aangename manier ook minder prettige onderwerpen aan te snijden. Kortom ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Mirjam Dolislager

Sales Marketing specialist

De sessies bij Marianne brachten mij elke keer weer baanbrekende inzichten waar ik mee verder kon! Ik zou het iedereen aanbevelen ‘het werk’ aan zichzelf te doen dat nodig is te excelleren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Francis. E. Q Neslo

Serialpreneur & passionate mother

Rens vormt samen met Marianne een gouden team. Bij een ontwikkeltraject voor onze expeditie-medewerkers hebben zij een feedbacktraining en conflicthantering gegeven, waarbij zij niet schuwden om het team een spiegel voor te houden, maar ook naast hen stonden om te laten zien hoe het anders kan.
Ik beveel het Ontwikkelpunt van harte aan.

Annelies van de Maarl

Senior P&O adviseur bij Koppert Biological systems

 

Ik heb mijn coachsessie als een ware eyeopener ervaren! De trainer van het Ontwikkelpunt heeft mij bewust laten nadenken over mijn kwaliteiten en waarden. Hierdoor weet ik weer waar ik het voor doe!  Terug naar de basis om verder te kunnen! Was een zeer inspirerende sessie.

Rabia Bouzian

Docent - Coach, Rotterdam Academy/Hogeschool Rotterdam

Leuke training. Hele enthousiaste trainers met veel passie en kennis.

Wendy Kraijenoord

Senior Medewerker KSP, Nationale Nederlanden

Rens en marianne zijn enthousiast, weten dit over te brengen naar de groep en beschikken tevens over meer dan genoeg vakkennis/praktijkervaring. Hierdoor was het een leerzame training in een zeer prettige sfeer.

Arnold Boekhoud

Senior Klantcontactmedewerker, Nationale Nederlanden