Selecteer een pagina

TEAM

TRAJECTEN.

TEAM

TRAJECTEN.

THERE IS NO I IN TEAM?  YES THERE IS!

Voor de Ik in het team. Een team bestaat uit verschillende persoonlijk doelen en 1 gemeenschappelijk gewenst resultaat. Alle afzonderlijke persoonlijkheden kunnen geweldig samen werken en samen grote dingen bereiken, maar dan moet er wel aandacht voor zijn. Ga het politieke spel voorbij en ga echt samenwerken.
We hebben verschillende oplossingen en denken graag mee met de situatie op het moment.

Mocht in je team er meer verbinding en begrip nodig zijn dan is het tijd om niet zomaar een bedrijfsuitje te doen maar de diepgang op te zoeken. Echt elkaar beter leren kennen en inzicht te krijgen in elkaars waarden en intentie van elkaars gedrag.

We begeleiden teams naar meer verbinding onderling en meer focus op het gewenste resultaat.

ONZE DIENSTEN.

N

Meer verbinding

Met behulp van de Insight drijfverentest leren de teamleden elkaar echt kennen. Deze sessie is de basis voor team trajecten en gelijk het middel voor verdieping van de samenwerking. Wat motiveert een individu in het team? Als je dat van elkaar weet kun je stappen maken. (English possible)

N

Meer focus

Op drie niveaus de afspraken over doel, verantwoordelijkheden en middelen duidelijk hebben. Dat is de fundering van een team. Als die fundering staat kun je gaan bouwen. In een sessie begeleidt de facilitator het team langs de belangrijkste onderdelen voor het succesvol samenwerken en zorgt ervoor dat afspraken concreet worden. (English possible)

N

Meer effectiviteit

Speciaal voor een team dat samenwerkt en dezelfde rol heeft is er het traject Verbindend Leidinggeven. Een groep teamleiders dat op dezelfde afdeling leiding geeft of een team managers die meer vanuit verbinding leiding mogen gaan geven. 

Het is een op maat gemaakt traject dat ervoor zorgt dat de deelnemers niet alleen bewust worden van hun communicatie onderling en naar de omliggende teams maar ook de tools geeft om gelijk toe te passen. Tegelijkertijd werkt iedere deelnemer aan zijn eigen leerdoel door de persoonlijke aandacht die dit traject biedt. 

N

Teamcoaching en teambuilding

Onze facilitators en teamcoaches verzorgen van outdoor activiteiten met een hele afdeling tot sessies waar nu eens echt gezegd kan worden wat er nodig is om verder te komen. Van hoog MT tot medewerkers op de vloer. Als er beweging nodig is in de goede richting kunnen onze coaches het verzorgen.

TEVREDEN KLANTEN.

ADRES.

Telefoon

06-20321475

Email

info@hetontwikkelpunt.nl

Locatie

Villapark 7 

3051BP Rotterdam

 

CONTACT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons te ontvangen.

You have Successfully Subscribed!