Marianne Linders coach bedrijfsleven Hr team conflicthantering

Individuele coaching

Het Ontwikkelpunt zet coaching in binnen een bedrijf als professionaliseringsinstrument wanneer er gedragsverandering op persoonlijk vlak nodig is. Hierdoor kan de werknemer adequaat blijven functioneren op de werkvloer of een volgende stap maken in zijn of haar loopbaan. In individuele coachsessies wordt doelgericht gewerkt aan thema’s met als resultaat dat de medewerker tools kan gebruiken om ander gedrag in te zetten.

Proces

Voor in company trajecten houden we contact met de manager van de betreffende werknemer. We zijn transparant over het proces en integer over de inhoud. De coachee bepaalt zelf wat er inhoudelijk gedeeld wordt met de opdrachtgever. We evalueren tussen de gesprekken door en aan het eind van het traject of de coachvraag nog klopt met het doel van de organisatie.

 

 

teamcoaching samenwerken teams kwetsbaar vertrouwen

Teamcoaching

Naast het coachen van individuen binnen een bedrijf, coacht het Ontwikkelpunt ook teams. Door het coachen van teams in organisaties leren werknemers zichzelf beter kennen in verhouding tot elkaar. Medewerkers ervaren wat het effect is van hun gedrag op een ander en op het team als geheel. Door teamcoaching worden communicatiepatronen zichtbaar en ontstaat er ruimte bij de betrokkenen om effectiever gedrag in te zetten.

Contact

Ontdek de mogelijkheden voor jou of je team, neem contact op met Rens Linders 06-20321475 of mail naar info@hetontwikkelpunt.nl.

David Witte

Met beide benen op de grond, zo heb ik Rens leren kennen. Hij laat je ervaren wat je zegt en wat je doet. Door de afwisselende oefeningen kreeg ik inzicht en energie. Rens luistert, is toegankelijk en oplossingsgericht.

David Witte

Operationeel directeur | Record Brandbeveiliging B.V.

Francis Neslo

De sessies bij Marianne brachten mij elke keer weer baanbrekende inzichten waar ik mee verder kon! Ik zou het iedereen aanbevelen ‘het werk’ aan zichzelf te doen dat nodig is te excelleren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Francis. E. Q Neslo

Serialpreneur & passionate mother

Mirjam Dolislager

Marianne is een geweldige coach die je helpt met het ontwikkelen van je betere ik, zonder jezelf uit het oog te verliezen. De sessies met haar waren / zijn zeer prettig met een duidelijke doelstelling. Zij weet op een aangename manier ook minder prettige onderwerpen aan te snijden. Kortom ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Mirjam Dolislager

Sales Marketing specialist