De excellente procesbegeleider

Wil je dit zelf kunnen? kijk dan bij de training ‘excellente procesbegeleider’ Deze training bereid je voor om als procesbegeleider teams en individuen te begeleiden. Uitermate geschikt voor projectleiders, agile coaches, scrum masters / leidinggevenden en teamleiders.

Klik hier voor meer informatie over de training excellente procesbegeleider

Iedereen kent de meetings of bijeenkomsten waarbij niet de gewenste uitkomst wordt behaald, soms is het doel niet eens duidelijk aan het begin van de meeting. In een zelfsturend of zelf-organiserend team zitten vaak de beste inhoudelijk experts voor de taak. Wil je dat ze zich op de taak kunnen richten laat het proces dan aan ons over voor je hei-dag, teammeeting of ontwikkeldag.

Iedereen die in een zelfsturend team zit wilt dat je bijeenkomsten effectief zijn. Dus dan wil je dat Iedereen in het team mee kan doen met de inhoud. Dan heb je een facilitator nodig van Het Ontwikkelpunt. Het zijn de experts van het ontwikkelproces en kunnen met de juiste werkvorm de meeting van je team zo inrichten dat er energie ontstaat en concrete actiepunten de output zijn.

De SF facilitators zijn opgeleid in de Solution Focus proces begeleidingsmethode. Die zorgt ervoor dat ernaar mogelijkheden wordt gekeken ipv onmogelijkheden. Het is een ware kunst om een team in de richting van hun doel te begeleiden zonder daarbij je eigen perspectief in te brengen. Tenslotte zijn de teamleden de experts van de inhoud en zitten ze niet voor niets in het team. Laat de inhoudelijk experts bij de inhoud blijven dan zorgen wij voor het proces.

 

 

Een SF procesbegeleider boeken voor je team, neem contact op met Rens Linders

tel: 06-20321475 of rens@hetontwikkelpunt.nl

David Witte

Met beide benen op de grond, zo heb ik Rens leren kennen. Hij laat je ervaren wat je zegt en wat je doet. Door de afwisselende oefeningen kreeg ik inzicht en energie. Rens luistert, is toegankelijk en oplossingsgericht.

David Witte

Operationeel directeur | Record Brandbeveiliging B.V.

Martijn van de Waarsenburg

Na een beperkte probleemomschrijving wist Rens exact de vinger op de zere plek te leggen en een passend programma voor te leggen. Zijn kennis en enthousiasme tijdens de training zorgden voor de rest. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat, mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Martijn van de Waarsenburg

Global Supply Chain Manager at Koppert Biological Systems

Annelies van der Maarl

Rens vormt samen met Marianne een gouden team. Bij een ontwikkeltraject voor onze expeditie-medewerkers hebben zij een feedbacktraining en conflicthantering gegeven, waarbij zij niet schuwden om het team een spiegel voor te houden, maar ook naast hen stonden om te laten zien hoe het anders kan.
Ik beveel het Ontwikkelpunt van harte aan.

Annelies van der Maarl

Senior P&O adviseur bij Koppert Biological systems

Mirjam Dolislager

Marianne is een geweldige coach die je helpt met het ontwikkelen van je betere ik, zonder jezelf uit het oog te verliezen. De sessies met haar waren / zijn zeer prettig met een duidelijke doelstelling. Zij weet op een aangename manier ook minder prettige onderwerpen aan te snijden. Kortom ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Mirjam Dolislager

Sales Marketing specialist