Verbindend leidinggeven

Stel je voor; In de organisatie waar je werkt heb je een doel en zonder enige moeite breng je die boodschap over op anderen. Iedereen begrijpt je, je krijgt de erkenning die je zoekt en kunt erkenning geven aan anderen.

Als dat zo is, niks veranderen en doorgaan!

Stel dat het nog niet zo is en je zoekt nog de juiste kracht om leiding te geven aan je zelf en aan de mensen om je heen. Dan is verbindend leidinggeven de oplossing.

Aan de slag met de kracht van zacht. Die is alles behalve zwak is, het is de power die nodig is om verandering bij jezelf en bij anderen teweeg te kunnen brengen. Leer werken vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding.

Zien en gezien worden

De basis is de Insights drijfverentest. Het laat precies zien welke werkzaamheden energie opleveren en welke energie kosten. Eerst jezelf echt gaan leren zien en dan pas kijken naar de mensen om je heen.

effectief samenwerken teams communicatie vertrouwen kleurentest

In company

Bij een in company gegeven training gaan we eerst met de leidinggevenden een activiteit aan. Ze krijgen een opdracht waar ze uitgedaagd worden. Dit filmen we en de beelden gaan we achteraf analyseren samen met de manager. Elke deelnemer krijgt 1 op 1 videocoaching met de coach en manager. Hierdoor worden paralellen gelegd met de werksituatie en het persoonlijk leerdoel scherp gesteld.

verbindend leidinggeven teams

Aanpak

Vooraf maak je de kleurentest en heb je een individuele intake om je leerdoel te bepalen. In een groep ga je onder leiding van een top trainer van Het Ontwikkelpunt je leerdoel aan. Je brengt je eigen casiustiek in in een groep gelijkgestemden, je gaat opdrachten uitvoeren en groeien. De training heeft een coachend karakter en je krijg tools waar je de rest van je leven zowel zakelijk als prive heel veel geluk van gaat ervaren.

Contact

Wil je ook leidinggeven met de kracht van zacht? Neem dan contact op met Rens Linders 06-20321475 of mail naar info@hetontwikkelpunt.nl

 

David Witte

Met beide benen op de grond, zo heb ik Rens leren kennen. Hij laat je ervaren wat je zegt en wat je doet. Door de afwisselende oefeningen kreeg ik inzicht en energie. Rens luistert, is toegankelijk en oplossingsgericht.

David Witte

Operationeel directeur | Record Brandbeveiliging B.V.

Mirjam Dolislager

Marianne is een geweldige coach die je helpt met het ontwikkelen van je betere ik, zonder jezelf uit het oog te verliezen. De sessies met haar waren / zijn zeer prettig met een duidelijke doelstelling. Zij weet op een aangename manier ook minder prettige onderwerpen aan te snijden. Kortom ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Mirjam Dolislager

Sales Marketing specialist

Martijn van de Waarsenburg

Na een beperkte probleemomschrijving wist Rens exact de vinger op de zere plek te leggen en een passend programma voor te leggen. Zijn kennis en enthousiasme tijdens de training zorgden voor de rest. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat, mijn verwachtingen zijn overtroffen.

Martijn van de Waarsenburg

Global Supply Chain Manager at Koppert Biological Systems

Annelies van der Maarl

Rens vormt samen met Marianne een gouden team. Bij een ontwikkeltraject voor onze expeditie-medewerkers hebben zij een feedbacktraining en conflicthantering gegeven, waarbij zij niet schuwden om het team een spiegel voor te houden, maar ook naast hen stonden om te laten zien hoe het anders kan.
Ik beveel het Ontwikkelpunt van harte aan.

Annelies van der Maarl

Senior P&O adviseur bij Koppert Biological systems